Ledige stillinger


Vil du gerne gøre en forskel på en arbejdsplads hvor missionen er at give liv til årene?


En af vores aftenvagter holder op, og vi mangler derfor en social- og sundhedshjælper 21 timer pr. uge. I aftenvagten arbejder man 5 – 2 med weekend hver anden uge og mødetiden er placeret mellem 16 – 23.

Betaniahjemmet er et plejehjem med 60 beboere fordelt på 4 etager. Vi arbejder med fleksible løsninger i et rehabiliterende og helhedsorienteret miljø, og du har opgaver på alle fire etager.

Vi forventer, at du er fleksibel, imødekommende og vil være med til støtte op om de faglige og sociale initiativer på Betaniahjemmet.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men altid med fokus på det positive samarbejde. Du skal kunne tage initiativ, og det er vigtigt, at du arbejder pædagogisk i din tilgang til beboerne, samtidig med at du er god til at observere og reagere på eventuelle ændringer i beboerens tilstand.

Vi sætter den individuelle beboers selvbestemmelsesret højst og støtter op om beboerens psykiske, fysiske, sociale, åndelige og kulturelle behov.

Vi er et meget aktivt hus, hvor der ofte er arrangementer, fester, udflugter, udlandsrejser mv. Vi vægter tværfagligheden højt, så man er i kontakt med alle hjørner af huset, både køkkenet, teknisk service, kontoret, fysioterapien og aktivitetsafdelingen. Du får derfor rig mulighed for at bruge både dine faglige og personlige kompetencer i et tværfagligt samarbejde.

Du samarbejder tæt sammen med den ansvarshavende sygeplejerske i kraft af dine faglige observationer, og vi forventer, at du kan handle på dem både praktisk og ved skriftlig dokumentation.

Hvis det lyder som et job for dig, så send en ansøgning med referencer og CV til kontor@betaniahjemmet.dk

senest den 20. marts 2019 klokken 12.00.  Vi holder samtaler løbende.

 

 

 

 

 

Uopfordrede ansøgninger vedhæftet CV sendes til Louise Kongstad, udviklingsleder på:

lol@betaniahjemmet.dk. 

Af hensyn til databeskyttelse gemmes ingen ansøgninger, der gives afslag på.

 

       Betaniahjemmet, Kong Georgs Vej 3, 2000 Frederiksberg

Tel : 38 86 78 04